Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر بررسی وضعیت «وملل» علت زیاندهی «وملل» در سال 99 چه بود؟

 اقتصادآنلاین – سارینا محمودی؛  موسسه اعتباری ملل در سال 1374 و به صورت شرکت تعاونی تاسیس شد و در سال 92 به موسسه اعتباری تبدیل شد. نام این موسسه نیز در سال 95، از عسکریه به ملل تغییر یافت و در حال حاضر، حدود دو هزار و 290نفر به عنوان پرسنل این موسسه اعتباری، در 339شعبه آن مشغول به کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 92، سهام موسسه اعتباری ملل با نماد «وملل» در بازار پایه نارنجی بورس عرضه شد و این نماد در در بهمن ماه 95، به بازار دوم فرابورس منتقل شد. در ادامه، بیشتر با این موسسه و سهام آن آشنا میشویم.

شرکت‌های سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر

موسسه اعتباری ملل، علاوه بر انجام عملیات بانکی، از طریق بازوی اقتصادی خود، یعنی گروه توسعه اقتصاد ملل، سهامدار شرکت‌های متعدد بورسی و غیربورسی نیز هست. موسسه اعتباری ملل، سهامدار بیش 30شرکت است که در صنایعی از جمله عمران و ساختمان، هتلداری، تجهیزات پزشکی، خدمات مالی و معادن فعالیت می‌کنند.

از سوی دیگر بررسی سهامداران موسسه اعتباری ملل، نشان می‌دهد که شرکت بازارگردان تامین سرمایه کاردان، با در اختیار داشتن 10درصد از سهام و ملل، سهامدار عمده آن به‌شمار می‌رود. شرکت گروه مالی ملل و شرکت توسعه توس بان امین نیز با تملک به ترتیب 9.37 و 7.83درصد از سهام وملل، دیگر سهامداران عمده این موسسه اعتباری هستند. گفتنی است حدود 32.5درصد از سهام وملل، شناور و در اختیار سهامداران خرد است. در گراف زیر، لیست کامل سهامداران عمده وملل و درصد ماکیت آن‌ها نشان داده‌ شده است.

بررسی وضعیت «وملل»

سرمایه موسسه مالی ملل در زمان عرضه سهام خود به بورس، برابر 300میلیارد تومان بود که هم‌اکنون این مبلغ پس از سه دوره افزایش سرمایه، به هزار میلیارد تومان رسیده است.

در حال حاضر 10میلیارد برگه سهم «وملل» در بازار دوم فرابورس و گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری معامله می‌شود که ارزش بازاری این سهام در حدود 6هزار و 890میلیارد تومان است.

علت زیاندهی «وملل» در سال 99 چه بود؟

موسسه اعتباری ملل، بر خلاف عمده بانک‌های ایران، در سال‌های گذشته تراز عملیاتی مثبت داشته و سودده بوده است. با این وجود در سال 99، وملل زیانی 20میلیارد تومانی متحمل شد و زیان انباشته این موسسه به 45میلیارد تومان رسید. این اتفاق در حالی رخ داد که در سال 98، وملل با سود خالص 212میلیارد تومانی، بهترین عملکرد خود را بجا گذشته بود و سود انباشته این موسسه به 246میلیارد رسیده بود.

لازم به ذکر است موسسه اعتباری ملل، طی اطلاعیه‌ای علت این زیاندهی را الزام بانک مرکزی، نسبت به اخذ 153میلیارد تومان ذخیره ارزی، برای صدور مجوز برگزاری مجمع سالانه 1399 اعلام کرد.

صورت‌های مالی منتهی به 1400.09.30 وملل نیز از زیان‌سازی این موسسه حکایت دارند. وملل تا پایان پاییز امسال، 367میلیارد تومان زیان متحمل شده و زیان انباشته موسسه به 412میلیارد تومان رسیده است. گفتنی است، مدیرعامل وملل، علت این زیان را شناسایی هزینه عمومی و اختصاصی مطالبات مشکوک الوصول و افزایش هزینه‌های کارمزدهای متفرقه دانست.

در گراف زیر، روند سود و زیان وملل از ابتدای سال 91 تا پایان پاییز 1400، بررسی شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سهام بورس بازار سرمایه بازار سهام موسسه اعتباری ملل وملل موسسه اعتباری ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۶۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مراسم واگذاری سهام عمده باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس یک هفته قبل در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد که حالا پس از هفت روز نامه این واگذاری به دست فدراسیون فوتبال رسید.

ابراهیم بازیان، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با ارسال نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال از فروش رسمی سهام باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس خبر داد.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی، در نامه‌ای به مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، فروش سهام کنترلی متعلق به دولت در شرکت‌های فرهنگی - ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس را با واگذاری سهام 85 درصدی اعلام کرد.

در نامه بازیان برای رئیس فدراسیون فوتبال عنوان شده که سهام 85 درصدی باشگاه استقلال به‌طور  تفکیک شده با واگذاری «5 درصد به گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس»، «20 درصد به شرکت پتروشیمی پارس»، «20 درصد به شرکت پتروشیمی بوعلی سینا»، «20 درصد شرکت پتروشیمی تندگویان» و «20 درصد شرکت پتروشیمی بندر امام» انجام شده است.

همچنین در نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی برای رئیس فدراسیون فوتبال عنوان شده که سهام 85 درصدی باشگاه پرسپولیس نیز به طور تفکیک شده با واگذاری «30 درصد به بانک شهر»، «20 درصد به بانک تجارت»، «20 درصد به بانک ملت»، «5 درصد به بانک صادرات»، «5 درصد به بانک رفاه» و «5 درصد به بانک اقتصاد نوین» صورت گرفته است.

در نامه بازیان آمده است:
«به استحضار می‌رساند در اجرای مصوبه هیئت محترم واگذاری بلوک سهام کنترلی شرکت‌های فرهنگی- ورزشی استقلال ایران و پرسپولیس متعلق به دولت (وزارت ورزش و جوانان) در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳ توسط این سازمان به فروش رسید.»

دیگر خبرها

  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • سود تلفیقی وبشهر به ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان رسید
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • ساندرا پیچای به باشگاه میلیاردی‌ها می‌پیوندد
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد