Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره هماهنگی کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل "اوچا" در افغانستان اعلام کرد که در زلزله مناطق پکتیکا و خوست ۴۰۵ کودک کشته و زخمی شده اند.

به گزارش ایرنا؛ این اداره با نشر بیانیه ای اعلام کرد که در نتیجه زلزله در ولایت‌های، ۱۵۵ کودک کشته شده اند.

به گفته این اداره، در این رویداد ۲۵۰ کودک دیگر هم زخمی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر پایه این گزارش، ۶۵ کودک هم در این رویداد زلزله یتیم یا بدون سرپرست باقی مانده اند.

موسسه نجات کودکان، از وضعیت اطفال بی سرپرست پس از زلزله اخیر ابراز نگرانی کرده است.

این موسسه افزوده که کودکانی خانواده خود را به علت زلزله در جنوب شرق افغانستان از دست داده اند، با خطر سوءاستفاده و آزار روبرو اند.

کریس نیامندی رییس این موسسه در افغانستان تاکید کرد که "این کودکان پس از این فاجعه به شدت ترسیده اند. نه تنها بسیاری از آنان اعضای خانواده خود را از دست داده اند بلکه ساعت‌ها در زیر خرابه‌ها باقی ماندند. شوک پس از زلزله به درد و اضطراب آنان افزوده است. "

وی همچنین نسبت به وضعیت بد اقتصادی افغانستان هشدار داده است.

به گفته وی، اگر به بحران اقتصادی افغانستان رسیدگی نشود، هزاران کودک در ماه‌های آینده جان خود را از دست خواهند داد.

زمین لرزه‌ای با قدرت ۶.۱ درجه ریشتر بامداد چهارشنبه هفته گذشته منجر به کشته و زخمی شدن هزاران نفر در ولایت‌های «پکتیکا» و «خوست» در جنوب افغانستان شد. شمار کشته‌شدگان این زلزله در «پکتیکا» و «خوست» هزار و ۱۵۰ نفر و تعداد مجروحان حدود هزار و ۷۰۰ نفر اعلام شده است.

طالبان از جامعه جهانی برای زلزله زدگان درخواست کمک رسانی کرده است. این درحالی است که بسیاری از سازمان‌ها و کشورها برای کمک به زلزله زدگان کمک هایی ارسال کردند.

چهارمین محموله کمک‌های بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران شامل دارو، چادر، مواد غذایی، پوشاک و دیگر اقلام ضروری از فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد به مناطق زلزله‌زده افغانستان در ولایت‌های «پکتیکا»، «پکتیا» و «خوست» ارسال شد.

تماشاخانه ببینید| یک نفر در صحرای سوزان مراکش، ژیان را به موتور سیکلت تبدیل کرد و نجات یافت ببینید| از ثبت شگفت‌انگیز رعد و برق تا پیدایش آبشارها و دره‌هایی که آب می‌سازد فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۸۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود

آفتاب‌‌نیوز :

«در رفح گورستان‌های جدیدی دیدم که مملوء از کودکان شده بود.» این عبارتی است که «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در یادداشتی که روزنامه «گاردین»، عصر امروز (چهارشنبه)، آن را منتشر کرده، از مشاهدات خود در غزه روایت کرده است.

سخنگوی یونیسف که سه بار از بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان اروپایی رفح (جنوب غزه) بازدید کرده، می‌گوید: «کودکان بسیاری را دیدم که از یک تخت استفاده می‌کردند.»

او در ادامه درباره تبعات حمله به منطقه پرجمعیت رفح در جنوب نوار غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «۶ ماه گذشته است و این جنگ سیاه‌ترین رکورد‌های بشریت را شکست» چراکه گزارش‌ها نشان می‌دهند بیش از ۱۴ هزار کودک کشته شده‌اند و «اوضاع در شرایطی که تهدید می‌شود این مسیر وحشتناک ادامه خواهد داشت، بدتر می‌شود.»

سخنگوی یونیسف اضافه می‌کند در منطقه کوچک رفح بیش از ۱.۴ میلیون غیرنظامی گنجانده شده‌اند و چنانچه اسرائیل به این منطقه حمله کند، وضعیت بسیار وخیم خواهد شد.

این مقام سازمان ملل با روایت مشاهدات خود از غزه می‌گوید فلسطینیان با کمبود شدید آب مواجه هستند، به‌نحوی که در رفح برای هر ۸۵۰ نفر یک دستشویی و برای هر ۳۵۰۰ نفر یک محل استحمام وجود دارد.

الدر این شرایط این گونه توصیف می‌کند: «تصور کنید که یک دختر نوجوان یا مردی مسن یا زنی باردار یک روز کامل در صف می‌ایستد تا فقط حمام کند.»

او بار دیگر حمله به رفح را فاجعه‌بار می‌خواند و اشاره می‌کند که در این منطقه ۶۰۰ هزار کودک وجود دارد.

این مقام ارشد سازمان ملل در ادامه به وضعیت بد بیمارستان اروپایی غزه اشاره می‌کند و می‌گوید: «وقتی که در ماه آوریل از این بیمارستان بازدید کردم. جراح کودکان بالای سر کودک کوچک دیگری به نام محمود خم شده بود. بر اثر انفجار موشکی که خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟!»

الدر در ادامه اشاره می‌کند یونیسف ۳۱ اکتبر غزه را گورستان کودکان خوانده بود و «در ماه گذشته من گورستان‌های جدیدی دیدم که در رفح ساخته می‌شدند. هر روز، جنگ مرگ و ویرانی با خود می‌آورد.»

سخنگوی یونیسف می‌گوید طی بیست سالی که با سازمان ملل همکاری داشته است، هیچگاه ویرانی‌ای به اندازه ویرانی شهر‌های غزه و خان یونس ندیده است

دیگر خبرها

  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است
  • کشته و زخمی شدن ۱۵۴ نفر در حملات داعش در افغانستان
  • حملات داعش در افغانستان بیش از ۱۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است
  • بازخوانی یک جنایت
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • سازمان ملل خواستار تحقیقات مستقل درباره گورهای دسته جمعی در غزه شد
  • برخورد کامیون با وانت یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • حمله تروریستی به مسجدی در هرات/ ۶ نمازگزار کشته شدند